Friday, July 23, 2021

5 Sebab A&S A90 Plus Cordless Vacuum Cleaner Merupakan Vacuum Cordless Terbaik Untuk Dimiliki

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

A&S A90 Plus Cordless Vacuum 

Kebersihan merupakan aspek yang amat penting yang perlu dititikberatkan didalam kehidupan seseorang. Kebersihan rumah antara benda wajib dijaga dimana rumah merupakan tempat tinggal seharian dan kegagalan menjaga kebersihan juga boleh mendatangkan keburukan sepert sakit dan sebagainya. Macam Faries sendiri, dalam kesibukan bekerja serta menguruskan aktiviti harian menyebabkan kadang-kadang tidak ada masa untuk membersihkan rumah lebih-lebih lagi menggunakan cara tradisional iaitu menggunakan penyapu. 

Nasib baik, baru- baru ini Faries jumpa Cordless Vacuum daripada jenama A&S jenis A90 Plus. Nak tahu apa yang bestnya tentang vacuum A&S A90 Plus Cordless Vacuum ini? Jom baca sampai habis.



Untuk pengetahuan semua, A&S merupakan sebuah jenama yang telah wujud sejak tahun 2017. A&S pada asalnya merupakan syarikat produk elektronik tradisional dan bertukar konsep dan menghasilkan produk elektronik yang unik dan moden yang direka khas untuk menjadikan hidup lebih mudah dan lebih menyeronokkan selari dengan trademark mereka iaitu "Perfect Lifestyle Companion".


1. Lebih Ringan Dan Menggunakan Kuasa Bateri

Memandangkan vacuum ini tanpa wayar (cordless) ianya memerluakan berat yang ideal dan memudahkan digerakkan kemana-mana yang kita suka. Faries suka vacuum ini sebab dianya agak ringan dan mudah nak digunakan ditempat tinggi mahupun didalam kereta. Selain itu juga, ianya memerlukan bateri yang tahan lama dan A&S 90 Plus ini memiliki 2,200mAh kuasa bateri dan boleh digunakan selama 30 minit bagi sekali pengecasan.

2. Mempunyai Kuasa Sedutan, Tapisan Kotoran Dan Berus Pelbagai Fungsi

Kehebatan fungsi vacuum A90 Plus ini yang membuatkan Faries memilih untuk membelinya. Kalau korang nak tahu ia mempunyai kuasa sedutan 10,000Pa Suction Power dan dual function mode serta kelajuan 2 speed yang dapat membersihkan banyak permukaan seperti permaidani dan permukaan yang keras.


Vacuum A&S A90 ini juga dilengkapi dengan filter HEPA yang merupakan is sejenis penapis udara yang berkecekapan tinggi dan mampu menapis hamper 99.97% habuk, bakteria, kotoran kecil dan perlbagai lagi.Malah zarah debu terkecil akan disedut dari lantai dengan mudah walaupun berada dicelah-celah ruang yang kecil dan semput. Vakum ini sesuai untuk lantai keras, permaidani, jubin, dan vinil.



3. Rekabentuk dan Warna yang Menarik

Inilah merupakan faktor utama Faries memilih vacuum daripada A&S ini. Rekabentuk vacuum ini kecil dan moden. Selain itu, kombinasi warna gold dan black sangat cantik. Peminat warna gold pasti tergoda tengok vacuum ini.

4. Kelebihan Wall Hanger

Masalah utama pemilik vacuum cordless stand selalu tidak ada tempat untuk letak kan. Nak masuk kotak semula nanti susah nak gunakan semula. Jangan risau vaccum ini menyediakan wall hanger untuk korang selfstand vaccum korang di dinding saat tidak digunakan atau mengecas.



5. Mudah Dipasang dan Dibersihkan

Kalau dah beli jenis cordless mesti korang dah letak mindset cara nak cuci vacuum ini pun mudah kan? Jangan risau memang A&S berikan cara membersihkan vacuum ini dengan cara paling mudah iaitu korang hanya perlu plug and play sahaja konsepnya untuk menggunakan vacuum ini. Kemudian ruang kontena pengumpul kotoran perlu dibersihkan dengan hanya tolak pin kebawah sahaja korang dah boleh buang segala kotoran, debu, habuk dan lain2 didalam tong sampah. Mudah bukan?


Dibawah merupakan spesifikasi lanjut mengenai A&S A90 Cordless Vacuum Cleaner:

10,000Pa Suction Power

 

150W Output Power

 

0.8L Dust Cup

 

HEPA Filter

 

30 Minutes Working Time

 

2,200mAh Built-In Battery

 

2 Speed Control

 


Bukan itu sahaja taw, A&S A90 Cordless Vacuum Cleaner disertakan dengan Dust Mite Removal Brush, 2-in-1 Crevice Nozzle & Brush Charging dan Wall Hanger & Accessories Storage seperti terangkan diatas.


Alhamdulillah. Hampir seminggu menggunakan Faries berpuas hati dan dah boleh simpan penyapu tradisional dekat rumah ni. Hehehehe. Nk bersihkan rumah boleh gunakan terus ambil daripada wall hanger terus guna dan kemudian gantung balik. Mudah kerja. Ini lah sebab Faries berpuas hati sangat dengan produk daripada A&S A90 Plus Cordless Vacuum disamping harga yang berpatutan. Satu lagi, A&S ada keluarkan versi special edition vacuum ni untuk lelaki Batman dan wanita karakter wonder women. Serius cantik sangat. Itu next punya aim nak dapatkan.hehehe


Korang jangan risau, A&S A90 Plus Cordless Vacuum Cleaner ni ada SIRIM certified.Kalau takut barang sampai dan bukan authentic? Scan saja QR code sticker, ia atas kotak je. Ia akan bagi tengok maklumat bahawa barang ni authentic.

Berita baik untuk semua, kalau nak dapatkan dapat 5% discount untuk pembelian boleh guna link ini!


Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan atau pembelian, boleh layari terus ke

 

www.aandss.com

 

A&S Concept Store (Service Centre) 

Store Location: A1.01.05, Sunway Geo Avenue

LG Level, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway, 47500, Selangor

 

Social Media (FB/IG)

@aandss.official

 

Produk A&S juga boleh didapati di Shopee and Lazada

 

Shopee - https://shopee.com.my/aands.os/

Lazada - https://www.lazada.com.my/shop/as-official-store/



11 comments:

Rawlins GLAM said...

Nice. Boleh la nak sambar satu sebab senang nak bersihkan kereta kelak. Dah ada satu vacuum tapi wired dan besar hehe

Fadima Mooneira said...

This is the first time I heard of A&S vacuum cleaner. This product sounds great. Mana lagi bagus, vacuum A&S ke? or Dyson? Just asking.

Tiara Sapphire said...

best juga guna vacum tanpa wayar ni, teringin juga nak beli satu untuk kegunaan di rumah :)

Coretan Masa said...

Kalau jenis cordless swnang nak guna. Nak2 musim sekarang nak pergi car wash agak susah, jadi kena bersihkan kereta sendiri. Bahagian dalam tu, mmg sng sikit nak bersihkan kalau ada vakum y macam ni

Sunshine Kelly said...

Wah terbaik this cordless vacuum cleanner memang nampak senang nak guna dan banyak function.

Cik Fafa said...

Bagus betul vacuum macam ni. Senang mudah .. paling best dapat vac keretaaa xyah g carwash hehe

Kitkat Nelfei said...

On time to read this article la! My cordless vacuum dah sampai tiba masanya untuk replace with the new one.. boleh usha yang ni la..

Mary Thomas said...

Dah lama mengidam ni nak beli vacuum cleaner sebab senang kerja. Now this looks like a good product.

Sis Lin said...

Memang sangat bagus, Sis ada satu gak.. paling menakjubkan, bila dah sekali vakuum, nanti vakuuum kali kedua pun, habuk dan debu tetap ada penuh kannn.. so sedutan dia memang kuat...

Ruby said...

Waahhh makin seronok laaaaa mengemas rumah. Cantik rumah Faries. Bleh jadi Interior Designer. Hehehe. Akak nak beli vakuum camni. Tapi vakuum sedia ada masih elok. Tunggu pindah rumah baru lah. Hehe

Cik Min said...

Wahhh i kalo dpt ni mmg rajin la mengemas umah hari2 hahaha..semangat je rasa dpt vacuum camni kannnn hehe