Sunday, May 23, 2021

Nio Case Keluaran Terbaru Lengkapkan Produk Sudio Nio Ear Buds

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Kalau korang ingat lagi yang Faries pernah share pasal Sudio NIO. Kalau belum tahu or baca, korang boleh klik SINI.  Sudio baru sahaja melancarkan Sudio CASE bagi pengguna Sudio NIO atau bakal pengguna baru. Cantikkan!Warna hitam tampil lebih stylo dan bergaya. Dan kalau korang nak tahu, Nio CASE ni diperbuat daripada bahan bio kitar semula iaitu menggunakan kulit epal. 


Istimewanya case ini ialah, kulit yang digunakan merupakan bahan-bahan vegan. Prosesnya dimulakan dengan pemprosesan kulit epal dari lembah Bolzano yang terletak di antara bukit dan ladang anggur di utara Itali. Kulit ini dikeringkan dan ditumbuk menjadi serbuk halus untuk dijadikan sebagai bahan asas yang akan digabungkan dengan bahan lain yang tidak beracun dan bahan yang organik. Setelah melalui segala proses maka terhasilnya kulit terbiodegradasi yang lebih tahan lama dan lembut apabila disentuh. Ternyata produk ini jauh lebih baik daripada produk kulit lain danni telah diperakui sendiri oleh USDA dan VeganOk.


Nio Case ini sangat sesuai digunakan sebagai casing untuk Sudio Nio yang cukup terkenal dengan rekaannya yang membuatkan pengguna begitu selesa dengan ciri-ciri seperti IPX4, tahan lasak, kalis air dan menawarkan teknologi mikrofon dwi adaptif. Selain daripada itu, ianya mudah untuk di bawa ke mana sahaja. Memang sangat praktikal :-)


Berita baik! Sekarang ini @sudio_collabs_my telah mengadakan promosi yang cukup menarik tau. Korang boleh dapatkan 15% diskaun bagi setiap pembelian Sudio NIO dengan hanya memasukkan diskaun kod : NIOCASE

Selain itu dengan setiap pembelian akan diberikan secara PERCUMA vegan friendly NIO Case for NIO. Tawaran ini untuk pembelian (Beli Di sini - https://www.sudio.com/my/) pada tempoh ini 10 Mei - 6 Jun 2021. 

PENGHANTARAN adalah PERCUMA untuk seluruh Malaysia dan di mana sahaja (worldwide). Diberi juga 3 tahun waranti dari Sudio Sphere. Terbaik!


Nak tahu lanjut, boleh layari terus ke

No comments: