Wednesday, December 4, 2019

AI MOBILE IDEA BOX Tawarkan Servis Software Payroll Lebih Efektif serta Mudah!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua


Korang ada buka perniagaan kecil atau syarikat besar? Sering hadapi masalah membuat pembayaran gaji untuk para pekerja? Perkara ini selalu berlaku dimana-mana syarikat dimana mereka perlu mengikut garis panduan yang ditetapkan oleh pihak Kerajaan dalam proses pembayaran gaji. Maklumlah setiap pekerja mempunyai pendapatan berbeza-beza. Kini tak perlu risau lagi dimana AI Mobile Idea Box menawarkan servis Payroll yang lebih efisien dan efektif. Nak tahu apa yang bestnya pasal software ini? Korang kena baga sampai habis....



Untuk pengetahuan korang semua, AI Mobile ini sudah beroperasi daripada tahun 2015 lagi. Syarikat ini saya mahir dalam mengendalikan software payroll ini. Kini mereka mempunyai pelbagai client daripada syarikat yang kecil sehingga yang besar. Apa yang Faries rasa teruja sangat ialah mereka belajar daripada setiap kekurangan sistem yang mereka bangunkan pada mula-mula dahula dan sekarang sistem yang ditawarkan boleh dikatakan terbaik dan efisien.

AI Mobile Idea Box Payroll sistem ini mempunyai pelbagai fungi yang wajib ada bagi setiap syarikat untuk melakukan pembayaran gaji pekerja seperti Privileges, Summary, Report, Timecard, E-claim, E-Leave and E-Payslip. Boleh dikatakan semua menggunakan teknologi secara online. Boleh menjimatkan kertas dan selamatkan bumi juga.



AI Mobile menawarkan servis software payroll seperti dibawah:


Payroll Sewa (Subscription)
RM 90
Payroll Outsource
RM 600 (kontrak)





Sedikit penerangan untuk sistem Payroll Lease dimana software akan dikawal selia oleh AI Mobile sendiri. Syarikat hanya perlu menyediakan maklumat berkaitan pembayaran gaji dan lain-lain. Manakala bagi software Payroll Outsource pula, harga sedikit tinggi tetapi software ini berikan sepenuhnya kepada syarikat untuk mengawal selia. Serius Faries cakap sistem ini sangat mudah dan tidak rumit serta sangat sesuai digunakan bagi pekerja-pekerja yang kurang dalam bidang it atau perkomputeran ini.



Korang perlu bayar servis yang korang guna untuk satu syarikat sahaja dan maximum bilangan pekerja yang boleh dimuatkan untuk satu software adalah 1000 pax. Bagi permintaan lebih daripada itu, boleh dibincangkan dan akan diberikan mengikut kesesuaian.

Backup data di CLOUD

Korang semua pasti tertanya-tanya selamat ke data peribadi pekerja dan syarikat diletakkan di Google cloud? AI Mobile sentiasa memastikan keselamatan data pengguna diletakkan kepada perkara pertama. Mereka menyediakan server yang selamat dan mempunyai Firewall. Mereka turut menyediakan data backup harian untuk customer. So korang tak perlu risau lagi.

Nak belanja sikit satu app travel iaitu www.explorer.social korang boleh follow ke.hehehe


Nak tahu lebih lanjut mengenai Payroll Servis ini, boleh layari terus ke  

@
03-87345372

IG-aimobileideabox
FB-mobileideabox

16 comments:

Sis Lin said...

Pernah tau software ni dulu tapi lama dulu, tak tau pulak masih ada...sebab haritu ada kwan buka cerita mengenainya...
Info yang bagus ni, Sis nak kongsi dengan kawan Sis juga...

SalinaJohari said...

Bagus jugak perkhidmatan yang disediakan oleh AI MOBILE Idea Box ni. At least dapat mempermudahkan pihak syarikat untuk melunaskan pembayaran gaji dengan cepat kepada para pekerja . So mood pekerja pun happy nak buat koje , sure payment gaji pun on time .. hehehe

Nurul aziyana said...

Bagus untuk syarikat2 yang ada pekerja. Senang bila ada apps camni. Boleh share pd member2 yang ada pekerja ni

Marina Bashah said...

Bagusnya ada software AI Media Box ni. Mudahkan kerja untuk mereka yang ada company

Nina Mirza said...

Wah... Bagus ni..!! Kena kasitau kat kengkawan yang ada company dan staff tu use AI MOBILE Idea Box ni. Thanks sharing

cc kak fas said...

Sudah tentu bagus diguna pakai oleh mereka yang mempunyai kakitangan ramai...

Slumber Lady said...

Sekarang semua serba canggih. Senang ada software macam ni, cepat dan jimat. Tak perlu lagi pakai kertas dan buat lejar.

dr-Life said...

This looks a very great app in solving the most headache issue in a company!!

Rawlins GLAM said...

Kebetulan kawan Rawlins nie memang ada masalah dalam urusan penggajian kakitangan dia. Boleh la nak suruh dia try subscription dulu kan.

Lala Kerry said...

Tak pernah dngar about this apps before. But dgn apps ni senang nak berurusan berkaitan gaji.

Aerill Hassan said...

Apps yang sangat bagus dan dapat membantu mereka yang baru nak mulakan perniagaan. Terbaik! :)

Aiman said...

majikan kene ambil tahu pasal apps ni. senang nak berurusan apa-apa kan. keep it up! nice

Huda Halid said...

bagus sharing info ni. memudahkan bos untuk bayar gaji pekerja kan.. nak share lah, mana tahu ada rakan2 yang mencari apps ni

Nadia Johari said...

Wah mudahnya ade buat ni semua.. Bgusla.takya penibg-pening kan.. Senang nak berurusan lepas ni

RAIHANAH AHMAD said...

mudahlah majikan handle urusan staff lps ni menggunakan apps ni. bagus dan bijak siapa yang develop apps ni tahniah

monyet said...

Poker online dengan presentase menang yang besar
ayo segera bergabung bersama kami di AJOQQ :D
WA : +855969190856