Sunday, November 17, 2019

Le Meridien Putrajaya Mempromosikan Sambutan Krismas 2019 Bertemakan 'Fairytale"

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Kurang sebulan daripada sekarang kita akan sampai ke penghujung tahun 2019, rasa kejap je masa berlalu. Dan semestinya pada tiap 25 December seluruh rakyat Malaysia beragama kristian akan menyambut Hari Krismas.hehehe. Even kita yang beragama lain pun dah terbayangkan Snowmen, Reindeer dan sudah pasti Santa! Korang ada plan nak bawak seluruh keluarga makan bersempena dengan sambutan krismas ini? Jom ke Le Meridien Putrajaya. Ada macam-macam menu disediakan taw.


Untuk pengetahuan semua, Le Meridien Putrajaya menawarkan promosi buffet ini bermula dengan sambutan Krismas Eve Dinner, Krismas Brunch dan juga Krismas Dinner . Pelbagai pilihan makanan yang menyegarkan dan sudah pasti mengembirakan para pelanggan. Antara menu-menu yang merupakan menu signiture ialah,

Roasted turkey with chesnuet bread, roasted whole lamb, baked seafood termidor dan banyak lagi. Bagi pilihan dessert pula, plum pudding, christmas minced pie, gingered christmas fairytale gingerbread house and fairy eclair tower.. Korang tengak hidangan-hidangan yang disediakan dibawah:








Tidak ketinggalan, Le Meridien juga membawakan Santa untuk kanak-kanak serta korang sendiri boleh bergambar bersama sebagai kenangan.

Jom kita lihat harga:

Christmas Eve Dinner
Dewasa RM 168 nett
Kanak2 RM 84 nett

Christmas Day Brunch
Dewasa RM148 nett
Kanak2  RM 74 nett

Christmas Dinner
Dewasa RM 138 nett
Kanak2 RM 75 nett

Jangan lepaskan peluang ini. Promosi terhad.

Nak tahu lebih lanjut, boleh layari terus ke,


No comments: