Sunday, July 14, 2019

Rasai Keenakkan Masakan Thai Wok & BBQ di Aroi Dee Thai Restaurant@ Palm Garden Hotel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Bila bercakap pasal menu thai, mesti korang dah boleh agak kan menu apa, Tom yam lah tu. Samalah lah kita. Sebenarnya menu thai lebih daripada itu cuma tomyam tu merupakan menu wajib kalau kat Malaysia ni.hehehe. Sebenarnya nak kongsi dimana beberapa hari lepas Faries telah pergi ke Aroi Dee Thai Restaurant yang terletak di Palm Garden Hotel, Putrajaya sebab nak rasa menu baru mereka iaitu Thai Wok & BBQ. Nak tahu butirannya? Jom teruskan membaca

Untuk pengetahuan semua, Thai Wok ini merupakan menu buffet yang dibawakan segar-segar daripada pasar dan dimasak dihadapan para tetamu. Jadi lebih kepada menu-menu makanan laut dihidangkan dengan sos-sos istimewa thai. Serius sedap weyh!


Antara menu-menu popular Beef Tendeloin Slice, Fish Seabass & Snapper Filltet, Tiger prawn dan banyak lagi. Korang boleh tengok gambar- gambar dibawah ,







Harga?

Betul-betul murah taw, RM 68 nett untuk dewasa taw

Rasanya belum bagitahu, tawaran ini hanya pada hari Jumaat sahaja bermula jam
6.30 ptg sehingga pukul 10.00 mlm. Apa tunggu lagi, jom cuba rasa Thai Wok BBQ ini, gerenti puas hati!

Untuk sebarang tempahan, korang boleh terus hubungi


Audrey Yap- 019 2188 738
Email: marcom@palmgarden.com.my

18 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

Wahh ni memang murah. Berbaloi datang makan dengan famili atau dengan kawan. Pilihan makanan pun nampk sedap dan menarik. Bolehlah bawa famili makan kat sini

Nhazla Fikri said...

Nampak sedap makanan yang dihidangkan di restoren ini. Saya suka tomyam Thai. Tengok makanan lain tu boleh buat mulut ni rasa kecur sama la. Cuti sekolah la baru boleh ke sana

Ezna said...

Pilihan makanan sangat sedap. Tapinya hari yang diperuntukkan tu jumaat petang?. Jumaat petang selalunya jalan ni jam sangat sangat tapi yang penting nasib baik dekat juga dengan rumah. Hehe.

Aerill Hassan said...

wah nampak sedap & harganya murah. teringin nak rasa. nampaknya kena kosongkan jadual untuk hari jumaat sbb nak try bbq ni. hehe terima kasih atas perkongsian ya :)

Nadratul Syazwana said...

Oh dekat Putrajaya. Dia memang takde cawangan lain eh Faries? Siapa yang kuat makan seafood tu memang untung lah sebab mahal kot seafood. Berbaloi siapa yang pergi makan..

Jessie Koo said...

Tengok gambar pon da meleleh air liur okay... Maybe bila pergi putrajaya nanti saya singgah dengan keluarga. Ada tak promosi famili weekend. Jumaat susah sikit. Jam.

budakbandunglaici said...

sedapnya makanan thai tu. dah lama tak makan sajian negara gajah putih ni. oh dekat je area rumah. kalu free nanti boleh la waze datang sini. craving teruk tengok gambar tu.. yummy habis

Kayathre said...

Wah...sedapnya. rasa lapar tengok semua makanan ini tapi baru berazam untuk diet..lol

Mawardi Yunus said...

Menyelerakan betul la awak. kita ni memang penggemar makanan thai. nanti boleh la bawak saya makan-makan kat sini bila saya ke KL nanti ya.

Tya Shatirah said...

Wah murah dan sedap ni. Boleh ajak encik suami cuba disini..

Emi said...

Perghh asyik makan tempat best je ni. Kemain ye. Tapi harga dia boleh tahan murah jugak. Kiranya masih mampu milik la, tak mencekik macam tempat2 lain.

Nadia Johari said...

kalau makanan thai ni memang nampak sedap ye..geram je..kita nampk seafood boleh meroyan tau..hahaa..murah juga ye

Hanny Abdullh said...

Lama betul sis tak jamah makanan Thai, 2 3 bulan tu kira lama buat sis..hehehe. Makanan thai mmg fav, nanti boleh lah sis cuba makan kat sini pulak

Slumber Lady said...

Harga berbaloi dengan pilihan seafood, masakan thai dan bbq! Bagus offer ni. Kena try sekali.

nurul aqidah azahar said...

sedapnya tgk

Sunshine Kelly said...

Ok juga price dia banyak pilihan makanan and also semua nya nampak sedap sedap. I will check out this place nanti.

airah syahirah said...

Murahnya. Tengok menu dia pelbagai dan semua nampak sedap. Tetiba terliur tengok jagung bakar tu esok kena cari jagung la. Ke datang je makan sini haha

Aliza Sara said...

Haritu ada teringin nk try sbb dh dekat dgn rumah. tpi tkut tk sedap la pulak, huhu. Tgk tgk harga kat sini mcm not bad. RM68/person mcm tk mahal sngtt. skarang tgh risau kalau makanan dkt sana ngam dgn selera tak. hehe