Tuesday, February 19, 2019

Cenderahati Terbaik Hanya di PRINTCIOUS!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua


Masih ingat Faries pernah update pasal pembelian cenderahati di Printcious.com beberapa minggu yang lepas? Faries telah menerima bungkusan daripada Printcious. Alhamdulillah kesemua barangan Faries terima dengan baik sekali. Korang nak tahu barang apa? Teruskan membaca taw.....


Jumlah keseluruhan pembelian Faries berjumlah hampir RM150 bersamaan dengan 5 barang. Kesemua design yang Faries buat memang sama dan tanpa sebarang cacat cela. Faries sejenis yang tak berapa minat design guna gambar sendiri. hehehe. Maklumlah kite tak hensem. Jadi Faries menggunakan beberapa gambar yang Faries minat dan rasa cantik ambil daripada Google Image je.hehehe

Korang dah tengok barang apa yang Faries beli dekat atas kan? Sekarang jom Faries nak cerita satu persatu barang yang Faries beli dengan lebih detail.

MUG
 Ok yang Mug ni Faries pilih design warna warni berlatarkan lukisan orang. Hasil dia memang cantik dan berkilat sangat. Memang akan jadi Mug fav lepas ni.hehehe


T-SHIRT
 Memandangkan Faries tak beberapa minat letak gambar muka sendiri jadi Faries letak gambar Batman ni. Cun betul. T-shirt pun berkualiti dan tak berkedut sangat.


KEY-CHAIN
Yang ni Faries memang nak sangat sebab nak letak kat kunci kereta. Faries design menggunakan gambar Doodles yang diambil daripada Google Image dan kemudian letak nama je. Yang penting cantik


CAP
Topi yang Faries rasa cantik sangat dengan warna yang kuning menyala tu.hehehe. Design skateboard tu gambar sendiri ya.hehehe


LUGGAGE TAG
Ini pun bende yang yang Faries nak sangat. Untuk kegunaan travel. Design memang ambik daripada Printcious dan Faries hanya tambah nama.


Sejujurnya Faries sangat berpuas hati dengan kelima-lima barang yang Faries beli di Printcious ni. Kualiti design sangat cantik dan nampak real dan kualiti setiap barang pun sama. Kain yang digunakan untuk baju dan barang-barang lain sangat berkualiti.

Korang jangan risau tentang harga sebab sangat berpatutan dan sesuai untuk korang atau ingin hadiahkan kepada orang yang tersayang. Perkhidmatan penghantaran pun cepat dan dipercayai.

Jadi tunggu lagi? Jom shopping di PRINTCIOUS! Pasti berbaloi


Nak tahu lebih lanjut, Jom layari:



19 comments:

Julia Mahir said...

Mmg best leh design sendiri sbb ikut citarasa sendiri. Yang Lugage tag tu sangat cool okay! Terasa nak pergi buat satu jugak hehe

Khai Artzfar said...

dah pernah guna perkhidmatan dorang. memang terbaik. aritu siap print frame dgn buat bantal lagi. kualiti tiptop weh!

Syamimi Saad said...

Printcious okay. Dah beberapa kali dah buat cetakan bantal untuk anak-anak.
Budak budak pun suka.
Sebab hasil cetakkan dorang pun berkualiti.
Cuci pun tak luntur.
Berbaloi la dengan harga.

Suria Amanda said...

Dah lama nak order kat Printcious ni...tapi x buat2 lagi..tgok barangan yang Faris order tu memang cantik dan menarik...kena cuba tempah jugak ni...mana tau kan..boleh hadiahkan pada kawan-kawan

sheayang said...

Tak pernah lagi guna khidmat Printcious ni. Nampak review memang best2 je semua.
Mungkin boleh try lepas ni untuk rompers baby M. Hihihi.
Yang penting servis baik berbaloi dengan harga.

Mek Onie said...

wahhhhhhh! cecantik semuanya. Banyak juga ye produk yang boleh di print di printcious tu. Nanti nak usha la website dorang tengok okay ke dok,hehehe

Maha Mahu said...

Ingat awak print gambar awak kat topi dan kemeja tu hehehehe tapi nampak smart lak bila awak pakai hehehehe nak buat jugalah cenderamata khas dari Mahamahu wakakakakkaa....

Airah Syahirah said...

memang best printcious ni. haritu dah buat mug customized macam ni dengan keychain. lawa gila dia punya fnishing

JMR said...

Hehe, ramai customer akan guna muka sendiri bila buat cendermata dgn Printcious..yg ni unik..memang terbaik servis mereka kan

Hanny Abdullah said...

Sis belum ada kesempatan nak reka reka walaupun ada voucher dah lama dah, agaknya dah tamat temph kot..hehehe. Sis ni kalau bab nak design2 ni memang fail sikit, tu yang tak berbuat buat tu

Kayathre Kay said...

Looks interesting. Can make customized gifts to everyone. Don't have to worry what to buy every time.

Sunshine Kelly said...

Yes, i setuju juga. I prefer personalize gifts and also special dedicated to some rather than just buy off the shelves. Let me check out their new items.

Muhammad Zulhilmi said...

terbaik ah.. lepas ni bolehlah tempat mug dengan printcious nak bagi hadiah family day department. hehe

Mrs Liez said...

Wow banyak ye barang yg printcious boleh buat erk.. boleh la buat utk bagi pada yang tersayang. Ikut kretiviti masing2. So mmg bagus ada service macam ni. Jimat masa membeli dan yang penting service bagus..

Halimah Muhiden said...

Bestnya mcm2 ada di printcious, mcm2 design kita blh tempah utk cenderamata utk hadiahkan kpd org tersayang

Wai Yee aka Rane said...

wow i like your personalised items here. Especially the yellow cap so nice la

Mawardi Yunus said...

Wah menarik ni. Nampak kemas output diorang. Nanti nak buat gift ke apa leh la tempah sini ya.

Precious Cla said...

Printcious memang awesome coz kita boleh design sendiri ikut citarasa kita. Harga pun kaw2 murah & berbaloi

miao sai said...

ayo daftarkan diri anda di a*g*e*n*3*6*5 :D
WA : +85587781483