Tuesday, December 25, 2018

Berpeluang Menang Hadiah Lumayan Dengan Hanya Berbelanja Di SF Coffee Mengunakan Kad Debit!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Siapa kat sini peminat coffee? Kita geng taw.Hehehe. Korang selalu mengopi dimana? Dah pernah cuba mengopi di San Francisco Coffee atau lebih dikenali sebagai SF Coffee? Kalau belum jom ke SF Coffee berhampira dengan korang dan cuba rasa sendiri kesedapan kopi dan makan-makanan yang ditawarkan disini. Dan ada berita gembira juga nak bagitahu? Nak tahu teruskan membaca....


Baru-baru ini, SF Coffee telah mengadakan satu pertandingan yang dipanggil sebagai 'Wave2Win'. Korang ada kat debit kan? Apa yang korang kene buat mudah sahaja antaranya ialah korang kene berbelanje di SF Coffee paling minimum RM 30 ringgit dan bayar menggunakan kad debit korang. Mudah bukan?

Pertandingan ini bermula daripada 5 November 2018 sehingga 28 Febuari 2019

Nak tahu hadiah yang bakal menanti untuk para pemenang keseluruhannya berjumlah RM225,000. Banyak bukan? Antaran hadiah-hadiahnya ialah mesin Coffee La Marzano, telifon bimbit, basikal, DSLR kamera, jam tangan dan banyak lagi. Jom lah cuba mana tahu rezeki anda menjadi orang paling bertuah untuk menang hadiah-hadiah yang ditawarkan.

Jom Faries tunjukkan 3 langkah mudah yang korang perlu buat:

Langkah Pertama
Berbelanje di SF Coffee dengan jumlah minimum RM 30 dalam satu resit dan wave kad mydebit korang


Langkah kedua
Anda akan dibagi satu borang untuk korang isi dibelakang resit pembelian korang. Korang isi segala maklumat diri korang


Langkah Ketiga
Masukkan resit tersebut dikotak yang disediakan disetiap kaunter cawangan SF Coffee seluruh Malaysia


Apa tunggu lagi? Jom ajak kawan-kawan, sedara mara join pertandingan ini!


Harap ada rezeki untung menang pertandingan ini.Hehehe. Amin

Nak tahu lebih lanjut tentang pertandingan ini ataupun mengenai SF Coffee, Boleh layari


19 comments:

zaza iman said...

Lumayannyalah hadiah dia.. Syok ni kalau ada rezeki.. Tapi tu lah nak pergi san francicso ni jauh la pulak..btw zaza pun tak pernah lagi makan kat tempat ni.. Nanti la bila2 berjalan kat area sana boleh singgah

Rawlins GLAM said...

Menarik ni. Nak cuba gak mana tahu ada rezki kan. Gadget dia memang menarik semua tu. Macam nak pergi time lunch kang. Hehe

Tekkaus said...

Wow...hadiahnya memang nampak sangat lumayan lar terutama sekali kamera DSLR tersebut. :) Nak pergi cuba kan? Mana tau bernasib baik. :)

Sherry Go Sharing said...

that is good as I like drink coffee and my dear having this card. Shall buzz him to buy more more coffee to drink then, he too loves to drink coffee. Now there are prizes to win too, who can resists!

Lia Hasty said...

Wah mudahnya nak join contest. Rasa nak peegu SF Coffea lepas balik keja nanti. Lepak minum kopi then boleh join contest.

Nina Mirza said...

Lama sungguh tak makan kat sini. Suka menu nya yang pelbagai dan opkos tempat lepak yang selesa. Boleh laaaa pasni kasitau kengkawan ajak lepak minum, join contest sekali.. Untung-Untung manalah tau rezeki menang! Thanks sharing eh...

Henry Tan said...

good luck and all the best in winning in the swipe and win contest! i think it is a good move to encourage card payment instead of using cash. lower risk for the shop to keep too much of cash too.

How to deal with markets ups and downs?

Ana Suhana said...

Tak pernah lagi cuba coffee SFC ni. Tapi ramai kata air coffee dekat sini terbaik. Boleh lah cuba.Alang-alang dah ada contest boleh lah join sekali. Hadiah semua menarik sangat. Moga ada rezeki kita ye.

sya mimie said...

Wow.. Mengopi sambil tu boleh menang.
Menarik dan tertarik.
Siapa rajin mengopi, boleh la ke situ kan.
Mana tahu berpeluang dapat hadiah yang lumayan..

Cindyrina Rina said...

Ada baca pasal ni. since I suka coffee, so why not go try my luck while enjoying my morning coffee. Mana tau masuk tahun baru luck bagus. heheheh

CXopportunities said...

Menarik ni. Boleh join. Dahlah syaratnya mudah dan senang sangat dengan menggunakan kad debit sahaja. Dah boleh join dan menang. Hadiah sangat lumayan. Waima cx bukan peminat kopi tapi bila dah mix dengan yg lain², kopi jadi minuman paling sedap. Hehe

Hanny Abdullah said...

Sis dah pergi jugak baru2 ni dan dah join contest yang diadakan. Harap2 lah boleh menang..tak besar kecik pun jadilah..hehehe.
Makanan kat sini not bad jugak..menepati selera anak sis..:D

Mouse Mommy Treats said...

Good Luck! Makan dengan berpeluang utk menang hadiah lumayan ni. Best!

Mimi Azirah said...

Lumayan juga ya hadiah yang ditawarkan. Tapi saya tak jpin lah sebab saya bukan peminum kopi. Tak suka kopi tapi suka tengok orang minum kopi. Saya doakan awak ada rezeki menang salah satu hadiah yang ditawarkan. Mana tahu ada rezeki kan.

sayaiday said...

terbaik la hadiah dia, dah la dapat makan, dapat join contest sekali. nanti nak join lah, nasib baik tarikh tamat penyertaan lambat lagi hehehe

Fadzi Razak said...

Woah, hadiah dia best best betul. Paling saya nak menang DSLR tu. Tapi tak tahu pulak area shah alam ni dekat mana ade sf coffee ni

Airah Syahirah said...

ramai review sf coffee ni airah rah berpeluang lagi nak cuba.nampak sedap coffe dia tak sabarnya nak try

Halimah Muhiden said...

Menariknya...kak memang suka msk contest,tempat dia pun kat depan umah jer

Amni said...

Amni tak pernah lagi SAC ni.Tapi nampak dah banyak cawangan dia.Boleh lawan SC dah hehehe.Pilihan coffe dia byk jugak ye.Dari segi harga nampak boleh tahan.Nanti nak g cuba la SAC ni.