Wednesday, May 30, 2018

Hab Kelengkapan Ibadah Haji & Umrah Serta Fesyen Pakaian Terkini Patuh Syariah Hanya Di HAQQI

Asalamualaikum

Alhamdulillah, hari ini kita semua telah menjalani ibadah puasa hampir dua minggu dan aku percaya ada diantara kita sedang melakukan persiapan untuk mengerjakan ibadah Umrah dalam masa terdekat dan juga ibadah Haji yang akan tiba tidak lama lagi. Hari ini aku nak kongsikan satu butik yang dinamakan sebagai Haqqi atau Haqqi.com.my yang menawarkan kelengkapan ibadah Haji dan Umrah dari pakaian ibadah sehingga ke produk kosmetik yang pasti akan memudahkan anda apabila di sana nanti


Apa yang menariknya di Butik Haqqi ini? Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan terdapat pilihan untuk para pelanggan membeli pada harga yang tinggi dan harga yang paling rendah juga ditawarkan mengikut kemampuan pelanggan. Kualiti yang ditawarkan juga adalah paling terbaik dengan pelbagai corak, warna yang pasti akan membuatkan korang rambang mata untuk memilih. Antara kelengkapan ibadah Haji dan Umrah yang ditawarkan di Haqqi seperti dibawah :


KELENGKAPAN LELAKI

Kain Ihram/Cawat Ihram/Jubah/Kurta/T-shirt Haji/Seluar Haji/Tasbih/Tali Pinggang Haji/Sejadah MiniBuku Panduan Haji/Umrah/Buku Buku Doa & Solat/Kometik /Botol/SprayWudhu/Penapis Hidung/Bantal Angin/Kasut Haji/Uncang Kasut & Batu

KELENGKAPAN WANITA

Telekung/Jubah/Jubah Seluar/T-shirt Haji/Seluar Haji/Tasbih/Tali Pinggang Haji/Sejadah Mini/Sarung Kaki dan Sarung Tangan/Buku Panduan Haji/Umrah/Buku Buku Doa & Solat/Kometik  /Botol/SprayWudhu/Penapis Hidung/Bantal Angin/Kasut Haji/Uncang Kasut & Batu




Segala kelengkapan ini boleh didapati di kesemua 5 cawangan Butik Haqqi seluruh Malaysia dan untuk pengetahuan semua Butik Haqqi juga menawarkan pembelian secara online taw. Menarik dan memudahkan bukan?



Selain itu Haqqi juga bekerjasama dengan pelbagai jenama patuh syariah terkenal dan dijual di butik mereka sendiri taw. Antara Kurta Izzue oleh Izzue Islam, Koleksi Nora Danish, Lets Kebaya oleh Nursajat dan banyak lagi dan pastinya fesyen terkini serta patuh syariah dan sangat sesuai untuk semua. Pakaian untuk saiz kanak-kanak juga ditawarkan. Untuk pilihan hari raya ini ada bermacam-macam design uolsss. Rambang mata!!!! Kualiti kain yang digunakan juga berkualiti taw dan tak panas. Huh
































Kurta Furqan Haqqi


Untuk Maklumat lanjut :

Haqqi
No. 13 & 15 Jalan Plumbum S7/S
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan

atau berkunjung ke 4 cawangan Haqqi yang lain : Haqqi Bangi/ Haqqi TTDI/ Haqqi Kuala Terengganu dan Haqqi Brunei

Tel : 03-55234798

Kurta Izzue

Terima Kasih Haqqi <3 Aku sudah berbelanja di Haqqi, Korang bila lagi? Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga terbaik semuanya hanya di Haqqi.com.my



20 comments:

Illya LeYa said...

Memang sangat menarik shopping di Haqqi ni..
Fabrik kain telekung dia pun sejuk dan selesa.
Terima kasih Haqqi!

Faries said...

@IIIyaLeya kan fabrik yang digunakan high quality dan selesa untuk dipakai semua golongan umur . Terima kasih juga haqqi <3

khai artzfar said...

Kurta Furqan tu cantik! memang terletak pakai. dengar cerita murah2 dekat sini. dekat je dengan rumah tapi baru tahu. haha maybe minggu ni nak check tengok. tq fareez for the suggestion!

adianiez AIDA said...

wah hensem la raya nanti. sesuai kurta sepsg tu. beli tak?
haqqi ni lambat plak promo besar2an gini.
aida dah siap2 shopping baju mr.asben.
if only dia buat ni awal Ramadhan ari tu, surely aida da terjah di Bangi.

sitirohaida said...

Seronoknya kalau dengar sales ni. Nasib baik jauh,kalau tak nak jugak terjah, tapi semalam baru dok survey barang kelengkapan nak ke umrah.. Banyak yang murah2 jugak tu

Fieza Sani said...

nampak gak haritu, ramai member-member pi shopping kat sini..meriah memasing cari baju raya..nasib kat s.alam, kalau dkt area KL, mau heret en.asben k.fiezz ke sini...

Emi said...

Ahhh, stress tengok baju kurung lace yg emi berkenan tu. Harga kalau ikutkan dah okay sangat untuk baju macam tu. Tapi sebab sebelum puasa emi dah beli beberapa pasang baju raya, lari dah la bajet. Takleh nak beli extra lagi dah.

Ezna said...

Haqqi ni dulu hanya pakaian kelengkapan haji dan umrah kan....sekarang ni banyaknya produk dia. Termasuk baju2 yang boleh dipilih untuk pakai raya. Kalau pergi ni terjebak membeli lagi baju raya.

Suria Amanda said...

Semakin popular butik Haqqi ni kan..macam- macam promosi diorang buat siap ada happy hour dan dengarnya memang mendapat sambutan ramai..Akak dah terjebak ni beli baju..sape nak tolong ni

shidah abdullah said...

Wow ramai promote haqqi. Mesti Bagus dan pelbagai pilihan. Cutting baju lelaki nampak kemas. Bila nak pergi ni..

AyuArjuna BiGoshh said...

suka dengan koleksi baju kat sini..semuanya cantuik dan menarik..kalau nak gi mekah/madianan blh cari barang keperluan di sini ..ada yang memang betul2 murah

Wawa Ashihara said...

Bestnya shopping sakan dkt haqqi..pakaian dy ada yg patuh syar'ie..cantik2 lagi... Siap de lelongan happy hour tu yg xleh thn.. Naseblh duduk jauh..mohon haqqi buat cwgn kt johor plisss...huhu

nikkhazami said...

bagusla kalau ada tempat yg boleh beli kelengkapan umrah macam ni. tak perlu pening kepala nak cari kat mana. sambil tu boleh beli baju raya sekali

Nadia Johari said...

jeles tengok youa all pergi haqqi ni. Bukan sahaja ada kelengkapan umrah dan haji malah ada baju raya. Ada baju tu cantik sangat, sama design macam nad nak..ada nampak kawan post..berkenan pulak

Mimie said...

Baguslah butik Haqqi ni.keperluan umrah dan haji dsri a sampai z semua ada. Buka setakat tuh je, baju untuk wanita dan lelaki pun ada. Cantik cantik plak design yang dijual

Hanny Abdullh said...

Macam-macam ada kat Haqqi ni ekk..bukan setakat kelengkapan ibadah umrah dan haji tapi baju raya pun ada..cantik2 pulak baju2 yg di jual. Sis pun sempat rembat 2 helai

Ruby said...

Cantik koleksi di Haqqi. Selain kelengkapan Umrah dan Haji. Persiapan raya juga boleh di buat di sini. Ada banyak jenama Selebriti dan semua rekaan cantik-cantik

Zharif Azis said...

Mmg best tengok koleksi2 baju raya dari butik haqqi. Jadi rambang mata dibuatnya. Tak pasal2 grab dua set baju melayu hari tu.

Jia Shin Lee said...

You look great in the green Kurta, did u buy it home? I really like the pastel green kurung as well so pretty.

Mawardi Yunus said...

dah pergi minggu lepas, nak dikatakan rezeki plak masa p ada happy hour. jadi sempat grab 2 helai kurta untuk pakai p open house nanti. hehe