Wednesday, August 22, 2012

AIDILFITRI 2012 =)

Assalamualaikum dan salam lebaran
Ekceli nk cerita pasal hari raya tahun nie
Raya korang mesti meriah gila kan ?
Hari nie dah hari ketiga kita dalam bulan syawal 
masing2 busy kumpul duit raya lettuw =P

Tahun nie aku berhari raya di kampung ayah ku di batu kikir negeri sembilan 
Tak meriah pon tpi happy jugak lah dpt jumpa sanak saudara =)
Kakak aku dua org beraya ikut suami 
So kiteorang cuma beraya 4 beradik
Ok la tu,yang penting ada EISYA DAN AWISH <3 <3


Family kiteorang warna warni =P


Inilah budak comel dua org nie <3 <3 <3

Duit raya bnyk jugak la dpt
Dari my parent of course tiap2 thun bagi
Kakak lagi,abg ipar
Kumpul duit raya betul nie.
Yg paling penting kiteorang semua dah bermaaf maafan =)


Time bermaaf maafan.Sory gmbr goyang skit


Dlm pkol 12 kiteorang tros bergerak ke kampung my ibu dekat jalan kebun, Klang
Serius aku suka kampung ibu aku sbb bnyk rumah then aku bnyk dpt duit raya (walaupon dh tua bangka)
Mlm raya pertama beria beraya sakan..kemain kan
Walaupon letih tetap semangat beraya
Yelah hari raya setahun skali
Bukan hari2 pon kite berjalan2 macam tu 


Beria raya kedua pakai baju laut =P



 Feeling2 candid lettuw=='


 Terasa comel jap


With my sister yg no 4

Raya kedua mcm biasa kiteorang raya umah adik beradik ibu dekat Damansara
Korang mesti pelik kan?
Org raya kt kampung tapi aku raya kat Bandar
Nak buat mcm mana dah mcm tu jalan ceritanya
Best la jugak raya umah org kaya2..hewhewhew

Ini sgt poyo ..


Eceh konon umah sendiri...hahahha

Satu hari suntuk tu kiteorang beraya smp pkol 12 malam 
Aku kira hampir belas2 rumah jugak la singgah
Yang paling penting mcm2 makan dan minum
Alhamdulillah aku hadam semua makanan and dah buang da pon=='
Akak aku kesian gila2 smp muntah dlm kereta
Sumpah busuk gila=='
Tapi sumpah best sangat.


Sampai tertidur budak gemok nie=='

Hari nie raya ketiga duduk rumah saja
Ada tetamu istimewa dtg pulak
Sapa lagi kalu bukan Zharif and family members .ececeh =)
Dtg suprise pulak tu
Besok perancangan nk serbu umah dia pulak =P
Then g umah mak ngah aku dan sedara aku di Banting.


Inilah family dia =)

Duit dlm sampul tak keluarkan lagi ..hehehhe

Sampai sini je dulu
Rasanya ada part lain 
Sebab thun nie rasa Beraya sakan
Kumpul duit raya lagi
Tiba2 rasa dah lupa politeknik kejap . hahaha



Pink itu comel


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
IKLAS DARI FARIES NIET

Raya sebulan jgn berhenti beraya selagi belum sebulan oke <3 <3 <3



2 comments:

Zharif Azis said...

tolong jangan serang >___<

Faries Niet said...

nk serang jugak =P