AKTIVITI HARI MINGGU DI POLITEKNIK !

Assalamualaikum.
Tajuk dekat atas mcm dasyat je
Ekceli ari sbtu hari tu ada kem Polibriged 
Tajuk program 'JATI DIRI DAN CARA MENDIRIKAN KHEMAH '

Ekceli beria betul aku bangun awal hari tu
Program nie masuk markah koko kot
Best la juga , 
Walaupon masa ceramah tu agak mengantuk
Time pasang khemah semuanya beria ang semangat
Program nie abis dlm pkol 11 mcm tu








Pada malamnya aku pergi makan steambot bersama keluarga angkatku =)
Dieorang dtg tak g taw
Zharif la nie,suka suprise2 pulak
Tapi mmg kenyang gila malam tu
Rm 27 satu org
Then You can choose apa yg korang nk =)
YUM YUM









Kebesokan harinya
Korang tengok gmbar nie betul2


 Inilah POLITEKNIK NILAI
Elektrik blackout dri pagi smp ke malam
Now dh oke balik
Sian kiteorang ,bergelap
Sampai sini je kot entry nie..
Semoga berjumpa lagi=) =)

3 comments:

Zharif Azis said...

saja nak suprise kan kau , lagi suprise bila kau mcg ckap nak dtg umah aku sebab satu poli gelap gelita -____-

nasib baik masa tu family aku otw balik selangor so boleh lah singgah ambik kau kat poli

Faries Niet said...

hahaha..itu ckp..kau nie dtg mengejut..Adoi..

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira kk hehehe :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

 
Blogger design by suckmylolly.com