MY LIFE IN POLITEKNIK NILAI =)

Assalamualaikum
kenape lah sifat kemalasan sering melanda untuk update blog .
Kesian blog nie sunyi sepi tanpa pengunjung .
Hari nie ingin cerita kehidupan aku selama 3 minggu di POLITEKNIK nie.


Firstly sgt2 berubah dh tak mcm dekat rumah dulu .
On9 24 hours/Makan sedap2 ?boleh tido sampai lebam .
Kt rumah semua mak buat tpi kt sini  layan diri .
Tapi alhamdulillah aku dpt biasakn dgn semua nie .
Makin lama makin seronok pulak =P

Ekceli dah 2 minggu dh aku belajar 
FYI aku kt sini ambik kos PENGAJIAN PERNIAGAAN (E_COMMERCE)
kalu x taw apa e-commerce aq leh trngkn..ececeh
E-dagang nie berniaga melalui laman web .Enough sbb 2 je yg aku taw .muhahaha

Ini perpuastakaan ..

Aku blaja account weyh . Terkejut papa !!!
Alhamdulillah ok la sbb acc basic je .
then smue lecturer pon best2 dan baik2
The most important kelas kite org econ oke >__<betul ke aku eje 2 =='
Asrama dgn bilik kuliah/dewan kuliah pon sgt2 dkt.
hanya memerlukan beberapa langkah sahaja . hahaha

Ini DEWAN KULIAH UTAMA =)

Roommate aku pon sgt2 baik walaupon rapat2 mcm tu je
tapi masih boleh bergelak tawe ok =D
Bilik kiteorg special sbb boleh pakai selipar
sbb x d sape nk sumbangkn tikar =(

 ini sgt poyo . Ahakz


 sory tempat sepah bnyk wayar=='

 No bilik aku..masuk la kalu berani =)wek

 tempat mencuci baju



this is air gedegang . unik kan nama tu <3




Aku bagi korang tgok gmbar POLITEKNIK  ==


My asrama yg diberi nama jati 




 Pusat Islam Al Kausar




FYI poli aq ada hotel oke . Jgn pandang rendah =='


This padang politeknik nilai .beria2 berlari nk ambik gmbr padang ..letih sgt bulan2 puasa nie..

 Sebelah 2 roomate .Tinggi gila dia 

 Awek2 DEC yg sempat aq snap mengunakan S2 aku nie :*


This is jejaka DEC Sem 1=) eh aku x d lah =='



Sampai sini je kot dpt aku ceritakan sbb bnyk sgt nk taip .Penat uolss.
Puasa la katakan =P Puih 
nnti aku janji akan selalu update blog nie untuk tatapan korang semua 
wasalam

2 comments:

Zharif Azis said...

cik adik , eja econ bukan mcm tu , air cond baru lah betol cik adik .

lawaklah entri nie =D hahahaa

Faries Niet said...

hahaha..org kampung biasalah.gelak la..x d sape nk larang =P

 
Blogger design by suckmylolly.com